Currículums


Joan Cid. Toca la guitarra, el llaüt, el guitarró i fa els cors. S'inicia en música tradicional a través de la gralla però segueix els estudis de guitarra clàssica amb Albino Tena, de guitarra elèctrica i harmonia moderna amb Lali Rodríguez al Taller de Músics, amb David Muñoz a l’Aula de Música del Liceu i amb Dani Payà. Autodidacta amb instruments tradicionals com el guitarró, el llaüt i la bandúrria, completa l'estudi d'aquests amb el multi instrumentista Tobal Rentero. Estudia guitarra flamenca amb el guitarrista Paco Batiste. Ha format part dels grups Las Jotas, Saragatona, Les Trompetes de la Mort, The Hotsteppers, SomSonats i La Jota a la Plaça. Actualment toca també amb Metabolé i la rondalla de Sofia de la Ribera. Combina aquesta activitat musical amb la docència exercint com a mestre de música a escoles d'educació infantil i primària.
Javier Sebastià Redó. Canta i fa les lletres. Encara que actualment es dedica principalment a la música tradicional, s'ha format com a cantant i compositor en grups d'estils diversos: en els anys 90 amb la banda pionera de hardcore al País Valencià Ghetto, amb qui va editar tres treballs a banda de sortir en diverses recopilacions; després va formar el grup de rock Eina. Actualment, és membre del grup de rock electrònic l'Heura com a compositor, lletrista i cantant i porta ja dos treballs editats en aquesta formació. També toca i fa les lletres de la banda Lonomdelporc, amb qui ha editat un disc. 


Jordi Sanç. Toca les percussions tradicionals. En la seva trajectòria com a músic ha tocat i toca en diferents grups, tots ells relacionats, d'una manera o d'una altra, amb la música tradicional: Tresmall, Saragatona, la Suterranya, el Ball de Sant Vito, Pepet i Marieta, Colla dolçaina i tabal de Vinaròs, el Teatre de l'Home Dibuixat, d'entre altres. També ha col·laborat en una gran varietat de grups de diferents estils i gèneres. Exerceix de professor de percussió tradicional en diferents escoles, tasca que combina amb la recerca folklòrica i la pertinença a diferents associacions culturals de Vinaròs.

Pau Puig. Toca la dolçaina, la gralla, la tarota, saxo, ney, bansuri. Llicenciat per l’ESMUC en música tradicional, especialitat de dolçaina. És docent des de 1998 en diferents escoles de música tradicional dels PPCC així com en multitud de cursos intensius especialitzats. La seva llarga trajectòria en el món de la música tradicional tant de carrer com de concert l'ha portat a col·laborar o bé formar part de grups com: Tresmall, Saragatona, Aljub, La Beniterrània, Xarxa Teatre, El Teatre de l’Home Dibuixat, Projecte SoCatalà-Lo Riu, Miquel Gil, Marcel Casellas, Carles Santos, Tazzuff, Al Tall, Alm, SomSonats... Ha col·laborat en l’enregistrament de 15 discos. Ha actuat per Xile, Colòmbia, Costa Rica, Xina i gran part d’Europa. Actualment toca amb Ganxets grallers del Baix Camp, Xarop de Canya, Els 3 Peus del Gat, la Suterranya, Catalexi, Pen/nem i A vore.

Rafel Iniesta. Toca el contrabaix. Té el Grau Superior de música en l'especialitat de contrabaix al Conservatori Superior del Liceu. Ha assistit a cursos internacionals de perfeccionament musical de tot tipus al llarg de tots els anys d'estudi. És professor de contrabaix. Ha estat membre de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) durant cinc anys i ha treballat a diverses orquestres i bandes, com per exemple la Banda de Benicarló o l'Orquestra de la Universitat Pompeu Fabra, a més de tocar en diferents espectacles i grups musicals.


Entrades populars

Imatge